Loopbaancoaching

Werk is een belangrijk onderdeel van je leven. Daarom is het ook heel belangrijk dat je werk doet waarin je je gelukkig voelt.

Dat klinkt heel eenvoudig, maar is het helaas niet altijd. Bijna iedereen herkent in zijn werkzame leven wel eens één van onderstaande situaties:

  • ik loop vast in mijn werk
  • ik voel me uitgeput na een dag werken
  • ik voel me niet meer geïnspireerd en wil meer zingeving in mijn werk
  • ik kom geregeld in conflict met bepaalde collega's

Ik ga met je aan de slag om in dit soort situaties verandering te brengen. Je kiest voor een gerichte coaching of een loopbaantraject. Wat voor jou het beste past, bekijken we tijdens de gratis intake.

Gerichte coaching

Bij een gerichte coaching gaan we aan de slag met je specifieke coachingsvraag. Het kan zijn dat je tijdens de coaching op thema's stuit die je verder wilt onderzoeken en uitdiepen. Het aantal coachingsgesprekken is dus afhankelijk van je coachingsvraag en de uitkomst daarvan. Je kunt per keer een coachingsgesprek afspreken. Je zit niet vast aan een minimum aantal sessies.

Loopbaantraject

Weet je nog niet precies wat je wilt met je loopbaan, dan biedt een loopbaantraject uitkomst. We kijken daarbij vooral naar wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. We staan stil bij:

  • je biografie
  • je kwaliteiten en valkuilen
  • je belemmeringen
  • welke waarden voor jou belangrijk zijn

Als duidelijk is wie je in essentie bent en wat je wilt, is het tijd voor een stappenplan en zet je doelgericht de volgende stap in je loopbaan. Een loopbaantraject bestaat uit 8 sessies. Je kunt altijd het aantal sessies uitbreiden als je daaraan behoefte blijkt te hebben.

Maak een afspraak

Intakegesprek aanvragen

Werkwijze

Coaching werkt alleen als er een klik is. Daarom is er altijd eerst een intake.

Mijn aanpak is er op gericht om je je kwaliteiten te laten (her)ontdekken en van daaruit je zelfvertrouwen te versterken.

Algemene informatie

Gerichte coaching spreken we per keer af. Een coachingsessie bedraagt ongeveer 2 uur. Je kunt ook 's avonds en in het weekend afspreken.

Kosten per sessie: € 125 (excl. BTW)

Een loopbaantraject bestaat uit 8 sessies van circa 2 uur per keer. Tussen de sessies zit steeds een periode van 1 - 2 weken zodat je tijd hebt om de opdrachten te maken.

Kosten: € 950 (excl. BTW)
50% betaal je voor aanvang
50% betaal je na afloop

Extra sessie: € 125 (excl. BTW) per keer