waterlelie

Coaching kan in allerlei vormen
Van een één-op-één gesprek over een specifieke loopbaanvraag tot een traject van tien sessies.
Van een richtingenplan opstellen als je tegen een keuzemoment aanloopt in je carrière, tot begeleiding bij re-integratie. Laten we samen kijken welke vorm van coaching op dit moment bij je past.

Richtingenplan:
Er zijn momenten in je leven dat je vastloopt. Het even niet meer weet. Misschien voel je de behoefte iets anders te gaan doen, maar zijn er (praktische) redenen om daar van af te zien. Of vraag je je af of je nog een studie moet gaan volgen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Maar welke dan? Wil je meer of minder gaan werken, maar zie je allerlei bezwaren. Het kan van alles zijn. Je voelt dat je een richting moét kiezen. Laat mij je daar dan bij helpen. In een sessie van een paar uur onderzoeken we waar je tegenaan loopt, welke keuzes je hebt en werken we toe naar een keuzemoment, om af te sluiten met een passend plan van aanpak. Heel doelgericht. Heel verhelderend.

Loopbaantraject:
In tien sessies gaan we aan de slag met wie je bent, wat je kunt, wat je wilt, en hoe dat te bereiken. We onderzoeken wat je kwaliteiten, vaardigheden, waarden zijn, en kijken wat je belemmerende overtuigingen met je doen. We achterhalen nátuurlijk wat je wilt en werken daarnaartoe. Ik laat je, ook na tien sessies, niet los voordat je dat bereikt hebt. 

Praktische info:

Waar?
Ten tijde van de Corona-maatregelen: virtueel,  evt. afgewisseld met anderhalvemeter-sessies bij
Vivier Coaching 

Duur:
Eén-op-één gesprek: twee uur
Richtingenplan: drie uur
Loopbaantraject: twee, tweeënhalf uur per sessie

Kosten: (inclusief BTW):
Eén-op-één: € 110
Richtingenplan: € 135
Loopbaantraject: € 1150

Op maat