Workshops

Ik organiseer regelmatig laagdrempelige workshops. Iedereen die interesse heeft in het onderwerp, kan de workshops volgen; werkzoekenden, werknemers, particulieren en zelfstandige ondernemers. Per workshop is er plaats voor maximaal 5 deelnemers.
Geef je daarom snel op want vol = vol. 

Bloggen is een kwestie van doen. In deze workshop zetten we je belemmeringen opzij die je tot nu toe misschien hebben tegengehouden.

Aan de hand van inspirerende opdrachten en inzichten, weet je hoe je je doelgroep bepaalt, over welke onderwerpen je wilt bloggen en hoe je een blogartikel opbouwt. Aan het eind van de workshop heb je genoeg inspiratie, middelen en ideeën om je (eerste) blog te schrijven.

Duur van de workshop: 2,5 uur

Kosten: 25,- 

Wanneer: 9 juli

Aanmelden

Je hebt ervaring met bloggen maar je wilt er meer rendement uit halen, bijvoorbeeld een groter bereik.

In deze workshop gaan we dieper in op de kanalen die je kunt inzetten, het gebruiken van de juiste trefwoorden en het schrijven zelf. 

Duur van de workshop: 2,5 uur

Kosten: 25,- 

Wanneer: 9 juli 

Aanmelden

Geluk is voor 50% genen, 10% omstandigheden en 40% gedrag. Dat betekent dat genetisch bepaald is of je aanleg hebt voor het volle of het (half)lege glas. Daar valt weinig aan te veranderen. Ook de omstandigheden in je leven kun je niet (altijd) beïnvloeden. Maar gedrag daarentegen, daar kun je zelf heel veel in betekenen.

Geluk is dus te trainen en dat doen we in deze workshop!

We gaan achterhalen waar je leven en werk minimaal aan moeten voldoen om dat geluk te ervaren. Ook komt de kwaliteit van gedachtes en zingeving aan de orde Maar vooral plezier en voldoening staan in deze workshop centraal.

Kosten: 25,- 

Wanneer: 21 september

Aanmelden

Alle contactmogelijkheden